Kezdőlap /  Cégtörténet

Cégtörténet

Cégünket 2012 májusában alakítottuk, de mint egyéni vállalkozás már több mint tíz éve jelen vagyunk Füzesabonyban. A vállalkozásnak két egymástól eltérő tevékenységi köre van, de mindkét tevékenységi körnek az a célja hogy lakásunk, vagy akár a munkahelyünk  szebb, otthonosabb,  energiatakarékos és környezetbarát legyen.

A cég székhelye Füzesabony Rákóczi út 91.

Naptex Mt Kft

Az épület földszinti részében található a lakástextil-lakásfelszerelési üzletünk, ahol nem csak a termékek forgalmazásával foglalkozunk, hanem készre varrást is vállalunk. Van komplett szolgáltatásunk is ami a helyszíni felméréstől egészen a felszerelésig, a készre varrott lakástextilek felhelyezésig tart.

Csipke ház

Az épület emeleti részében egy bemutatótermet alakítottunk ki, napelemes rendszerek és infra fűtési rendszerek bemutatására. Sokak számára ezek a termékek és technológiák még szinte ismeretlenek, az a célunk, hogy minél többen megismerjék.  Szívesen látunk minden érdeklődőt, akik a megújuló energiák felhasználása és energiatakarékos fűtési rendszerek iránt érdeklődnek.
Bemutató napelemes rendszerünk működés közben is megtekinthető.

A termékek forgalmazásán kívül természetesen vállaljuk napelemes rendszerek telepítését, tervezéstől a kivitelezésig, teljes körű ügyintézéssel, és infra fűtési rendszerek kivitelezését, a teljes villanyszerelési munkálatokkal.


Napelem